Ik heb jullie hulp nodig......

Alles begint en eindigt met onze hersenen. Elke gedachte, elk idee. Elke beweging, elk gevoel. Onze hersenen maken dat we het beleven en dat we het kunnen. Dat we in staat zijn tot kleine en grootse dingen. Bewust en onbewust. Diezelfde hersenen maken ons kwetsbaar; de kleinste afwijking kan letterlijk levensbedreigend zijn. Kun je nagaan hoe verwoestend een hersentumor is. Een indringer die zich nestelt op de meest cruciale plek in ons lichaam.

Het overkomt in Nederland ieder jaar vele mensen. Jaarlijks komen er ongeveer 1500 kwaadaardige hersentumorpati├źnten bij en ongeveer 900 goedaardige hersentumorpati├źnten. Dagelijks sterven er in Nederland 4 mensen door een hersentumor. Wekelijks 2 kinderen. Dat kunnen en mogen we niet accepteren.

Daarom komt de Stichting STOPhersentumoren.nl in actie. We zamelen geld in om onderzoek mogelijk te maken naar iedere vorm van primaire hersentumor, voor alle leeftijdscategorie├źn. Voor kinderen en volwassenen. Zodat we hersentumoren zo snel mogelijk met succes kunnen bestrijden.

Stichting STOPhersentumoren.nl moet ieder jaar vele beloftevolle onderzoeksprojecten afwijzen wegens gebrek aan inkomsten, ook al zijn ze door de wetenschappelijke adviesraad goedgekeurd. Help je mee om deze onderzoeken ook gefinancierd te krijgen?

Mijn actie is het inzamelen van blikjes/dopjes

Ik hoop dat heel Nederland mee spaart en deze actie oppakt. Mijn streefbedrag is 100.000 euro. Een onderzoek opstarten en onderhouden kost veel geld. Maar mijn allergrootste wens is dat heel Nederland dopt voor het goede doel Stichting STOPhersentumoren.nl t.b.v Meningeoom onderzoek.

Willen jullie iets voor mij betekenen?                                                                           

Willen jullie blikjes en kroondopjes voor mij verzamelen zodat er meer onderzoek mogelijk is?Ieder blikje en dopje is van levensbelang.........

Steun mijn actie!                                                                                                                   

Wat kun je inleveren: aluminium blikjes, deksels van groentepotten, bierdoppen en conservenblikken.

Aandachtspunt: Wil je de blikjes goed in elkaar stampen zodat er heel veel in een container gaan.

Ik hoop op jullie steun,

groet Elly Leijstra

Deel deze pagina